Arjan
 • 43, Man
 • Bloemendaal, NH
 • Nederland
Delen op Facebook
Delen Twitter

De vrienden van Arjan

 • inge
 • Dees Sodaar
 • Peter Kikkert
 • Erik Langeveld
 • Jeroen Rozeboom
 • Martin van Noort
 • martloper
 • Ben Visser
 • Gert
 • ronnie (admin)

Discussies van Arjan

Wat zit hier en wat doe ik fout?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Arjan 4 Jun 2012. 9 Antwoorden

Onlangs pijntje, eerst even aangeven waar, onder het plaatje ga ik door met de details. Misschien heeft iemand een idee/tip?Als ik op internet zoek (altijd prijs!) lees ik over stress fractures etc…Doorgaan

Tags: fibula, scheenbeen

Oud nieuws?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Arjan 30 Jan 2012. 2 Antwoorden

Een week je of 2 geleden las ik op DRR een berichtje over het achterhaald zijn van hartslagzone's en vetverbradning etc etc.Ik had het er met een kennis over en wilde het linkje doorsturen maar ik…Doorgaan

 

De pagina van Arjan

Recente activiteiten

Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Help, bijna zondag!' van Rudi Loof
"Ik hoor Dam-tot-Dammers eigenlijk altijd alleen maar over de sfeer/drukte/gezelligheid en nooit zo over PRs. Ik heb de indruk dat de Dam-tot-Dam daar gewoon niet zo van is.Gewoon lekker je km's maken en genieten. Succes!"
9 uur geleden
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Hejahejahejaheja!' van Sanne Heymann
"Je bent het goede soort gek! Leuk verslag en top gedaan!"
gisteren
Sanne Heymann heeft gereageerd op blogbijdrage 'Precies volgens verwachting...' van Arjan
"Tja, als je alles zou kunnen plannen, dan liep iedereen een PR ;-) Gelukkig zijn dit wel ervaringen waar je van leert. Of niet. Te snel starten blijft voor velen (inclusief moi) een dingetje. Hoewel het zoveel fijner is om juist op het laatst nog…"
Dinsdag
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Een oude vijand' van Marijn Tulp
"Ik bookmark 'm even. Als ik ooit serieuze trailplannen krijg dan lees ik je eerste stukje nog even door ;-)"
Maandag
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Mijn top 10 van Challenge Almere!' van Niels uit elst
"Ik haak altijd al af bij de gedachte een uur te moeten zwemmen. Ik vind het stoer, vet stoer!"
Maandag
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'New York weer stapje dichterbij' van Erik van der Kam
"Pijntjes die verdwijnen tijdens het lopen klinken mij altijd een beetje eng in de oren. Ik hoop dat je het onder controle kunt houden en heerlijk loopt in NY. Succes! "
Zondag
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Jij zit zeker op basketbal!' van Rudi Loof
"Haha, inderdaad Rudi, dat is de juiste instelling! Elk jaar kan ik ook nog pr's verbeteren. Ik ben blij dat ik niet eerder begonnen ben :-)"
Zondag
Arjan heeft een blog geschreven

Precies volgens verwachting...

... liep het weer helemaal anders dan gepland ;-)Gisteren de Pierloop in IJmuiden (15km). Ik had er nog nooit van gehoord totdat een andere vader van school vroeg of ik mee wilde. Het is op fietsafstand en 2 weken voor de HM van Haarlem dus past zonder problemen.Zoals ik in m'n eerdere blogje al schreef liep ik vorige week een lekkere 10km in 48 minuten dus een gemiddelde van 5:00/km zou ongeveer moeten kunnen.Route loopt van IJmuiden oost even stukje richting Amsterdam en dan rechts aanhouden…Lees Meer
Zondag
Sanne Heymann heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Gebruik jij een ren-rekenmachine?! Haha! Wie is hier nou de grapjes? Maarre..helemaal gelijk hoor. Gewoon lekker lopen en zien hoe het gaat. Schemavrij en blij, dan is een PR gewoon extra mooi meegenomen :-)"
11 Sept
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Ja, begin jij nu ook al? Die stomme ren-rekenmachine roept dat ik rond de 1:45 ofzo zou moeten kunnen lopen op de HM op basis van mij 5 en 10km tijden, de grapjas!Ik mik nu op onder 1:55, als het lekker gaat misschien richting 1:50. Laa ook nog wat…"
11 Sept
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'OCC, finishen zal ik!' van Janna Brand
"He, cijfer jezelf eens even niet zo weg "hoe zullen deelnemers die 2 of 3 x deze afstand gelopen hebben dit wel niet ervaren?"...Je hebt gewoon 53km door de bergen gerend/gelopen. Top gedaan gewoon!"
11 Sept
Sanne Heymann heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Och, hoe herkenbaar! Hier jarenlang gewoon maar wat gelopen en ik moet zeggen..toen liep het stiekem eigenlijk wel het fijnst. Ongedwongen en nog niet teveel verwachtingen. Een loopje voor de lol en er dan ook nog eens een leuke tijd uitslepen. Tja,…"
11 Sept
Rudi Loof heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Die training duurt gelukkig maar 4 weken :-) En die trainer is best ok. En ik onderwerp me geheel vrijwillig aan die moordende oefeningen. Voor de rest herken ik het helemaal. Je wilt steeds sneller, maar ja, die schema's en intervallen..."
9 Sept
Arjan heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Loopje overslaan! Schande! Ik ben blij dat ik niet aan trainers doe :-) Mijn dilemma is dat een deel van mij wil dat ik steeds toch wat scherpere pr's neerzet, maar dat een ander deel van mij geen zin heeft in structureel core- en…"
9 Sept
Rudi Loof heeft gereageerd op blogbijdrage 'Iets met hek en dam....' van Arjan
"Haha ja, ook ik klungel maar wat aan. Alle schema's, adviezen, etc. ten spijt. Er is gewoon altijd wel wat :-) Gisteren fronste de trainer die ons begeleid naar de Dam tot Damloop nog even zijn wenkbrauwen toen ik desgevraagd meldde dat ik…"
9 Sept
Arjan heeft een blog geschreven

Iets met hek en dam....

Vroeger was ik een saaie vrijetijdsloper... gewoon losse rondjes wanneer het uitkwam, Garmin omdat het wel leuk is je tijden een beetje bij te houden, leuk als je na verloop van tijd wat sneller/verder loopt dan voorheen maar allemaal zonder plan.In juni m'n eerste 5km (inval) loop (zie mijn vorige blogje) en dat leidde tot het inschrijven voor de Halve van Haarlem (voorheen Zilveren Kruis Achmea loop, voorderheen TROS-loop... ik ben blij dat de naam nu is zoals'ie is).Mijn standaard loopjes…Lees Meer
9 Sept

Profielgegevens

PR 5km
00:22:41
PR 10km
00:47:50
PR 15km
01:21:00
PR Halve Marathon
01:57:00

De foto's van Arjan

Bezig met laden...
 • Foto's toevoegen
 • Alles weergeven

De blog van Arjan

Precies volgens verwachting...

Geplaatst op 14 September 2014 om 21.01 1 Opmerking

... liep het weer helemaal anders dan gepland ;-)

Gisteren de Pierloop in IJmuiden (15km). Ik had er nog nooit van gehoord totdat een andere vader van school vroeg of ik mee wilde. Het is op fietsafstand en 2 weken voor de HM van Haarlem dus past zonder problemen.Zoals ik in m'n eerdere blogje al schreef liep ik vorige week een lekkere 10km in 48 minuten dus een gemiddelde van 5:00/km zou ongeveer moeten kunnen.

Route loopt van IJmuiden oost even stukje…

Doorgaan

Iets met hek en dam....

Geplaatst op 9 September 2014 om 10.30 6 Opmerkingen

Vroeger was ik een saaie vrijetijdsloper... gewoon losse rondjes wanneer het uitkwam, Garmin omdat het wel leuk is je tijden een beetje bij te houden, leuk als je na verloop van tijd wat sneller/verder loopt dan voorheen maar allemaal zonder plan.

In juni m'n eerste 5km (inval) loop (zie mijn vorige blogje) en dat leidde tot het inschrijven voor de Halve van Haarlem (voorheen Zilveren Kruis Achmea loop, voorderheen TROS-loop... ik ben blij dat de naam nu is zoals'ie is).

Mijn…

Doorgaan

Ik ben niet zo van de evenementen

Geplaatst op 30 Juni 2014 om 16.30 7 Opmerkingen

Tot nu toe ben ik er altijd wonderwel in geslaagd om loopevenementen mis te houden.

Ik ga meestal wel even kijken bij de lokale loopjes (Letterenloop komt 300m bij m'n huis vandaan langs, HM van Haarlem ook redelijk in de buurt) Het is altijd wel leuk om wat bekenden aan te moedigen.

Vaak vroegen die bekenden ook een tijdje vooraf of ik ook mee ging en ik wist dat altijd prima te negeren.

Waarom weet ik niet, ik ben niet zo van de mensenmassa's, ik loop liever in m'n…

Doorgaan

Hop, minuut eraf

Geplaatst op 7 Oktober 2013 om 14.37 1 Opmerking

Paar dagen geleden mijn eerste HM (eigen beheer) gelopen, meteen op de inov8's. 's Middags wel gevoelige rechterknie maar de volgende dag was dat helemaal weg. Beetje stijve linkerkuit maar prima. Goede manier om als vanzelf nog even terug te denken aan het behaalde resultaat.

Vrijdag rondje van 4 km om gewoon weer eens te lopen.

Weekend was druk met gezinsdingen en er leek niet van te komen om een stukje te gaan lopen. Gisterenavond kreeg ik toch echt de behoefte om even te…

Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van DUTCH ROAD RUNNERS om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van DUTCH ROAD RUNNERS

Op 1 Mei 2011 om 22.32 zei ronnie (admin)...
Hallo Arjan,

Welkom bij Dutch Road Runners, het digitale dorpsplein voor hardlopers uit België en Nederland. We vinden het leuk dat je lid bent geworden. De mogelijkheden zijn uitgebreid en het leek ons daarom een goed idee om je in vijf stappen een beetje wegwijs te maken op dit hardloopnetwerk.

Stap 1: Begin met het toevoegen van een profielfoto en pas (als je dat wilt) de lay-out van je eigen pagina aan. Meld je ook meteen aan voor je eigen trainingslogboek.

Stap 2: Vervolgens is het misschien leuk om jezelf even voor te stellen in je allereerste blogpost. Wie ben je? Hoe vaak loop je hard? En hoe lang loop je al hard? Waar train je momenteel voor?

Stap 3: Meld je aan bij een groep, of maak zelf een groep aan. Kijk ook eens rond in het forum. Ook kun je zelf evenementen toevoegen of aangeven dat je deelneemt aan een evenement.

Stap 4: Volg DRR op Twitter, Facebook en YouTube.

Stap 5: Vergeet niet om je hardloopvrienden/vriendinnen ook uit te nodigen voor Dutch Road Runners (http://dutchroadrunners.nl/main/invitation/new?xg_source=userbox)

Veel plezier bij DRR en sportieve groet,

Het DRR team
(Ronnie, Janna en Jerry)
 
 
 
Dutch Road Runners